שמשון גרינפלד / מהנדס תעשיה וניהול ו-NLP-סט:

"בטחון לקחת טכניקות שלמדת ולפתח אותם ולזרום בהתאם להתפתחות ההנחייה. ראייה יותר רחבה של NLP – מעבר לטכניקות המוגדרות. "

 

אסתר שטנגל / מורה באולפן ומאמנת NLP:

"התהליכים שלמדנו הם יותר מעמיקים. דפוסי השפה הם כלי מאד חשוב בדרך התשאול, וכן בדרך של הטיפול.

אסטרטגיות חשיבה ונמטה-פרוגרמס הקנו לנו עוד כלים ללמוד על דפוס החשיבה וההתנהגות של המונחה, דבר שמאפשר לנו למצוא דרך איך לגרום למתאמן לעשות שינוי."

 

איתי לוי / מנחה NLP וטכנאי וידאו וסאונד באירועים:

"קורס המאסטר בעצם מחבר את כל התהליכים הבודדים שלמדנו בפרקטישיונר. מלמד אותנו ליצור תהליכים חדשים ומכין אותנו יותר טוב להיות מנחים. מצאתי את עצמי לאחר כמה שיעורי מאסטר, מאלתר בתהליכים, מוסיף פקודות מוטמעות ומשתמש בשפה נקייה, או אפילו מחבר תהליכים, דבר שלא עשיתי בפרקטישיור.

לדעתי, מי שעבר את הקורס הראשון ומעוניין להנחות אנשים, חובה עליו לעשות את הקורס הזה."

 

אשרית דקלו / מאמנת אישית:

"בקורס המאסטר מועברים הדברים והטכניקות בצורה יסודית מאד. גם אלו שנלמדו בפרקטישיונר נלמדים בקורס זה לעומק. נראה כי כאן מתחיל ה-NLP האמיתי, הפרקטישיונר הוא המבוא. עם סיום המאסטר אני יכולה להגיד שעכשיו אוכל להנחות באופן יסודי ביותר.

זה הדבר האמיתי! מעניין ומאתגר. הזמן עובר מהר. למי שמעוניין להתפתח כמטפל או להתפתח באופן אישי טוב יהיה להשתתף בקורס זה. האווירה נעימה, השיעור בנוי נכון והמנחה – מעולה."

 

מאיה וקסלר / מטפלת רב תחומית:

"הקורס הרבה יותר מעמיק וזה רק ההתחלה – ויש רצון להעמיק מעבר. הבנות יותר עמוקות של התהליכים."

 

אסי כהן:

"יותר עומק והבנה של התהליכים, איך למעשה נוצר ה-NLP ואיך ליצור דברים חדשים… התחברות של כל הטכניקות והמודלים לפאזל שלם אחד…

קורס שבו אתה הופך למומחה, מסדר לך את כל עולם ה-NLP בצורה עמוקה וטובה יותר."

 

יוסי ביטון / איש מכירות:

"המון השלמות וחיבור פאזל לתכנים של פרקטישיונר וירידה ליותר פרטים בתהליכים. לדעתי כדי להיות מטפל/מנחה טוב יותר יש לרכוש את ארגז הכלים של המאסטר. היה כיף, מועיל, מעניין ומאתגר."

 

דגנית רוזנר / מאמנת ופסיכולוגית קוגניטיבית:

"הקורס מוסיף ומעשיר ומאפשר שליטה ויצירתיות. נתן לי עוד ידע – טכניקות נוספות, הבנה טובה יותר, יכולת ליצור טכניקות חדשות מודולריות ואינטגרציה של החומר."

 

תפריט נגישות